Kul med lite förändring

När det kommer tills utseende så kan det vara kul att få lite förändring emellan åt. Man behöver ute förändring då och då. Det är kanske mest tjejer som känner så men det är så jag känner det lite då och då. Ja det är bra och kul att kunna göra någon typ av förändring så att det känns lite roligare och skojigare att se sig själv i spegeln.
Man kan göra små saker för att få lite mer liv i ens utseende, man kan färga håret eller sola sig eller fixa naglarna. Eller så kan man gå och fixa fransförlängning i stockholm för att få ett litet lyft i sina ögon.
Ja det går väldigt stor skillnad och det gör att man känner sig lite mer fixad utan smink, ja det är mycket som man kan fixa.

Bra att ge bort i present

Ja jag tycker att det är bra och kul att kunna ge bort det i present till någon som man vet tycker om sådant och tycker att det är kul men som kanske inte hinner lägga den tiden på sig själv eller dom pengarna.
Ja då tycker jag att det kan vara en trevlig sak att ge bort till dom i present. Det brukar vara väldigt uppskattat och det vill man ju att det ska vara.
Så man kan ju se till att ge bort det till någon som man vet kan behöva det och som ska fixa det. Så kan det bli sådär bra och fint som man vill. Och man vll ju ta hand om sina vänner och familj, så att ge bort en present lite då och då är verkligen något som man vill göra för dom som man tycker om.

Och det finns så många behandlingar och saker som man kan ge bort inom skönhet som brukar vara uppskattat.